Eurovision: Στον τελικό η Μαρία Έλενα Κυριάκου με εντυπωσιακή εμφάνιση
Το εισιτήριο για τον τελικό της 60ής Eurovision, στις 23 Μαΐου στη Βιέννη, έλαβε η Ελλάδα, που διαγωνίστηκε στον α' ημιτελικό. Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One Last Breath». Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εμφάνιση των χωρών που περνούν στον τελικό.
Το εισιτήριο για τον τελικό της 60ής Eurovision, στις 23 Μαΐου στη Βιέννη, έλαβε η Ελλάδα, που διαγωνίστηκε στον α’ ημιτελικό. Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One Last Breath».
H Μαρία Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε 6η κατά σειρά, σε σύνολο 16 χωρών που διαγωνίστηκαν την Τρίτη εν όψει του τελικού, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά το One Last Breath, και απέσπασε ενθουσιώδη χειροκροτήματα.
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και η Μαρία-Έλενα Κυριάκου και τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η Εβελίνα Τζιώρα.
Την παρουσίαση και τον σχολιασμό του α’ ημιτελικού έκαναν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αναλυτικά, από τον α’ ημιτελικό το εισιτήριο για τον τελικό της 60ής Eurovision έλαβαν, με τη σειρά που ανακοινώθηκαν:
- Αλβανία
- Αρμενία
- Ρωσία
- Ρουμανία
- Ουγγαρία
- Ελλάδα
- Εσθνονία
- Γεωργία
- Σερβία
- Βέλγιο
Στον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 21 Μαΐου, διαγωνίζονται οι:
- Λιθουανία
- Ιρλανδία
- Σαν Μαρίνο
- Μαυροβούνιο
- Μάλτα
- Νορβηγία
- Πορτογαλία
- Τσεχία
- Ισραήλ
- Λετονία
- Αζερμπαϊτζάν
- Ισλανδία
- Σουηδία
- Ελβετία
- Κύπρος
- Σλοβενία
- Πολωνία
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου, με τη συμμετοχή συνολικά 27 χωρών. Οι 20 θα αναδειχθούν από τους δύο ημιτελικούς, ενώ οι υπόλοιπες επτά (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βρετανία, η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία που φέτος συμμετέχει τιμητικά) θα περάσουν απευθείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»




