Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Κανέναν στοιχείο για τον Μαρινάκη» είπε ο Βρέντζος

«Κανέναν στοιχείο για τον Μαρινάκη» είπε ο Βρέντζος

Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε την Τετάρτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, για την επικύρωση της βαθμολογίας από τις θέσεις 1 έως 5. Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας έκανε δηλώσεις του στους εκπροσώπους τους τύπου, που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο, όπου αναφέρθηκε στο θέμα της ενδεχόμενης ποινικής δίωξης του πρόεδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για υπόθεση του Ολυμπιακός-Βέροια, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε την Τετάρτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, για την επικύρωση της βαθμολογίας από τις θέσεις 1 έως 5.

Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας έκανε δηλώσεις του στους εκπροσώπους τους τύπου, που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο, όπου αναφέρθηκε στο θέμα της ενδεχόμενης ποινικής δίωξης του πρόεδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για υπόθεση του Ολυμπιακός-Βέροια.

Συγκεκριμένα ο κ. Βρέντζος δήλωσε: «Επικυρώθηκε η βαθμολογία όπως ήταν λογικό, καθ’ ότι δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Όσον αφορά για το θέμα της πειθαρχικής δίωξης για το Ολυμπιακός – Βέροια και παρά το γεγονός πως έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε τις εξελίξεις με τη δικαιοσύνη, θα ήθελα να επισημάνω ότι όπως προκύπτει από το σύνολο της δικογραφίας και τις καταθέσεις Μελισσανίδη, Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί τον κ.Μαρινάκη και δεν υπάρχει κανείς λόγος για ποινική δίωξη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024