Στην Αττάλεια ο Νίκος Κοτζιάς για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Στην Αττάλεια για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ βρίσκεται ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς συμμετείχε στο πρόγευμα εργασίας που παρέθεσε στους ομολόγους του ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μιας πιο ρεαλιστικής προσέγγισης με τη Ρωσία στο ζήτημα της Ουκρανίας.
Στην Αττάλεια για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ βρίσκεται ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς συμμετείχε στο πρόγευμα εργασίας που παρέθεσε στους ομολόγους του ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μιας πιο ρεαλιστικής προσέγγισης με τη Ρωσία στο ζήτημα της Ουκρανίας.
Οι εργασίες της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, που διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη, και αύριο, Πέμπτη, στην Αττάλεια της Τουρκίας, άρχισαν το πρωί με βασικά θέματα της ατζέντας την ασφάλεια στην Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.
Στην Αττάλεια έφθασε το βράδυ της Τρίτης και ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά την ολοκλήρωση της επίσημης διήμερης επίσκεψής του στην Τουρκία και τις επαφές που είχε στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα με την τουρκική ηγεσία, επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια.
Ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στις δυσμενείς επιπτώσεις του πολέμου στο Αφγανιστάν για την Ελλάδα, στο ζήτημα της μετανάστευσης. Παράλληλα, μίλησε και για το πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών και κάλεσε να υπάρξουν ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής