Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPESS.COM/Visual Hellas

Οκτώ μήνες μετά τον εντυπωσιακό τους γάμο στην Ιταλία, τα σημάδια είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνα. Μετά την λαμπερή εμφάνιση τους στη βραδιά του Met Gala o 54χρονος γνωστός ηθοποιός μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τη σύζυγο του Αμάλ σε συνέντευξη που έδωσε στο ΕΤ με αφορμή τη νέα του ταινία Tomorrowland.
«Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Με νοιάζεται και με φροντίζει. Και τολμώ να πω ότι είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ με απίστευτο χιούμορ».
Ο σταρ του Χόλιγουντ την θαυμάζει ακόμη και τα επαγγελματικά της επιτεύγματα αλλά και το υπέροχο στυλ της.
«Ξέρει ακριβώς τι γίνεται στον κόσμο της μόδας ενώ παράλληλα διαχειρίζεται 11 διαφορετικές υποθέσεις και διδάσκει στο Columbia».
Αυτό που σπάει όλο αυτό το ροζ συννεφάκι είναι η επιθυμία του Κλούνεï να παρακολουθεί αθλητικά στην τηλεόραση. «Αυτό την σκοτώνει!» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Αν και ακόμη και αυτό δείχνει να το συνηθίζει και το δέχεται».
Πριν λίγες μέρες, στις 6 Μαΐου, ο Κλούνεï γιόρτασε τα γενέθλια του και σε τηλεοπτική εκπομπή διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για το δώρο που του έκανε η Αμάλ. «Δεν μπορώ να σας πω τι μου πήρε αλλά σίγουρα όχι Porsche ούτε μπλέντερ!».

gamos.gr