Αγώνας δρόμου για το σπουδαιότερο άνθρωπο της ζωής μας, την μητέρα
Έναν αγώνα αφιερωμένο στον σπουδαιότερο άνθρωπο της ζωής μας, την μητέρα, διοργάνωσε την Κυριακή ο δήμος Αθηναίων και η Marathon Team Greece. «Πυρήνας» και «εστία» της οικογένειας χαρακτηρίζει τη μητέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.
Έναν αγώνα αφιερωμένο στον σπουδαιότερο άνθρωπο της ζωής μας, την μητέρα, διοργάνωσε την Κυριακή ο δήμος Αθηναίων και η Marathon Team Greece.
Μητέρες, αλλά και άνδρες με τα παιδιά τους ξεκίνησαν από την οδό Βουκουρεστίου για να διανύσουν μια απόσταση 2,2 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας. Αρκετές και αρκετοί «έτρεξαν» μαζί με τα μικρά στα καρότσια τους.
Ο τερματισμός έγινε και πάλι στην οδό Βουκουρεστίου. Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ».
«Πυρήνας» και «εστία» της οικογένειας χαρακτηρίζει τη μητέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.