Μοσκοβισί: Η μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας δεν προχωρά αρκετά γρήγορα
Μέχρι στιγμής η μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας δεν προχωρά ούτε αρκετά γρήγορα ούτε αρκετά μακριά, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe1. Ο Γάλλος επίτροπος είπε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί πρόοδος στο Eurogroup της Δευτέρας.
Μέχρι στιγμής η μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας δεν προχωρά ούτε αρκετά γρήγορα ούτε αρκετά μακριά, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe1.
Ο Γάλλος επίτροπος είπε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί πρόοδος στο Eurogroup της Δευτέρας.
«Πρόοδος θα ήταν η ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσει να υιοθετήσει μια σειρά μεταρρυθμίσεων που θα καταστήσουν ισχυρότερη την ελληνική οικονομία», εξήγησε.
«Μέχρι τώρα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν ούτε αρκετά γρήγορα, ούτε αρκετά μακριά. Όλοι αρχίζουν να το συνειδητοποιούν αυτό τώρα, ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα», πρόσθεσε.
Ο Επίτροπος υπογράμμισε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη. «Η Ελλάδα το χρειάζεται, η Ελλάδα το θέλει και εμείς το θέλουμε επίσης», κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι εγκεφαλικά νεκρός
- Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος σε πίστα καρτ τα πήρε όλα και τα σήκωσε – Κόβουν την ανάσα τα βίντεο
- Eλένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την ανακοίνωση λήξης της εκπομπής μας»
- Ανδρουλάκης: Χωρίς δημοκρατία και κράτος δικαίου δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη – Μαζί για την πολιτική αλλαγή
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Δεν πάει… μόνος του στον Ολυμπιακό ο Μοντέρο»
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 38χρονο για τον θάνατο του 67χρονου – Τι υποστήριξε