Mαγιόρκα: Πλοίο τυλίχθηκε στις φλόγες, σώοι οι 152 επιβάτες
Στις φλόγες τυλίχθηκε φέρι το οποίο έπλεε περίπου 17 μίλια ανοικτά της Μαγιόρκα. Όπως μετέδωσε η ισπανική El Pais, οι 152 επιβάτες είναι σώοι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη του πληρώματος. To πλοίο είχε αναχωρήσει από την Πάλμα της Μαγιόρκα -στις Βαλεαρίδες- με προορισμό την Βαλένθια.
Στις φλόγες τυλίχθηκε το φέρι Sorrento το οποίο έπλεε περίπου 17 μίλια ανοικτά της Μαγιόρκα. Όπως μετέδωσε η ισπανική El Pais, οι 152 επιβάτες είναι σώοι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη του πληρώματος.
{{{ map }}}
To πλοίο είχε αναχωρήσει από την Πάλμα της Μαγιόρκα -στις Βαλεαρίδες- με προορισμό την Βαλένθια.
Σύμφωνα με τις αρχές της Μαγιόρκα, με το πλοίο ταξίδευαν ισπανοί, ρουμάνοι, βούλγαροι, κινέζοι, κολομβιανοί, αργεντινοί, αλβανοί, αυστραλοί.
Αρχικά, ο καπετάνιος του πλοίου δεν θεώρησε απαραίτητη την εκκένωσή του, ωστόσο, μόλις διαπίστωσε ότι η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις, έδωσε εντολή να εκκενωθεί. Οι επιβάτες μπήκαν στις σωσίβιες λέμβους και το εγκατέλειψαν.
Η φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα γκαράζ του πλοίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


