Στα 73,3 εκατ. ευρώ ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές
Στα 73,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν στα τέλη Μαρτίου 2015 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, έναντι 56,8 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο 2015. Σύμφωνα με το Σύστημα Αθετήσεως Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν τον Μάρτιο στα 52,5 εκατ. ευρώ, από 41,6 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 14,9 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.
Στα 73,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν στα τέλη Μαρτίου 2015 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, έναντι 56,8 εκατ. ευρώ το Φεβρουάριο 2015.
Σύμφωνα με το Σύστημα Αθετήσεως Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν τον Μάρτιο στα 52,5 εκατ. ευρώ, από 41,6 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 14,9 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν στα 20,7 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο, από 15 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 7 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2015.
Συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν τον Μάρτιο 2015 ανήλθαν σε 925 τεμάχια, ενώ οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν σε 3.775.
Σημειώνεται πως συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο πρώτο τρίμηνο 2015 ανήλθαν σε 3.229 τεμάχια και οι απλήρωτες συναλλαγματικές σε 11.903 τεμάχια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του στις Σέρρες (vid)
- Ιταλία: Ο υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αποκλείστηκε στο Ντουμπάι
- Η Σίντι Κρόφορντ μοιράζεται το χειρόγραφο σημείωμα του Τζον Κένεντι Τζούνιορ για το εξώφυλλο της στο περιοδικό George
- Ιράν: Ποιους στρατιωτικούς διοικητές και συμβούλους ισχυρίζεται πως έχει σκοτώσει το Ισραήλ – Τι λέει ο Τραμπ
- H επόμενη μέρα μετά την επίθεση στο Ιράν – Πώς θα κινηθούν οι παγκόσμιες αγορές
- Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Ιρανική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ
