Στα 73,3 εκατ. ευρώ ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές
Στα 73,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν στα τέλη Μαρτίου 2015 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, έναντι 56,8 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο 2015. Σύμφωνα με το Σύστημα Αθετήσεως Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν τον Μάρτιο στα 52,5 εκατ. ευρώ, από 41,6 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 14,9 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.
Στα 73,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν στα τέλη Μαρτίου 2015 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, έναντι 56,8 εκατ. ευρώ το Φεβρουάριο 2015.
Σύμφωνα με το Σύστημα Αθετήσεως Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν τον Μάρτιο στα 52,5 εκατ. ευρώ, από 41,6 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 14,9 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν στα 20,7 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο, από 15 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 7 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2015.
Συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν τον Μάρτιο 2015 ανήλθαν σε 925 τεμάχια, ενώ οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν σε 3.775.
Σημειώνεται πως συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο πρώτο τρίμηνο 2015 ανήλθαν σε 3.229 τεμάχια και οι απλήρωτες συναλλαγματικές σε 11.903 τεμάχια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
- Πληθωρισμός ΗΠΑ: Εκτόξευση στο 3,3% τον Μάρτιο – Στο 10,9% ο πληθωρισμός ενέργειας
- Στην Αυστρία για την πρόκριση στο Euro 2026 η Εθνική χάντμπολ των γυναικών
- Επιστρέφει το «Trainspotting» με αφορμή τα 30α του γενέθλια
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
- Αυξημένη σε σχέση με πέρσι η έξοδος του Πάσχα από την Αττική στις εθνικές οδούς
