Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μοιρασιά» στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννενα...

«Μοιρασιά» στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννενα…

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράσθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας ανοικτή την υπόθεση συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Τσάβες και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84' με «κεραυνό» του Πίτου Γκαρσία.

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράσθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας ανοικτή την υπόθεση συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Τσάβες και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84′ με «κεραυνό» του Πίτου Γκαρσία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 7ο λεπτο ο Ναπολεόνι πλάσαρε χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά τον Βελλίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκορμπούνοφ απομάκρυνε την μπάλα μετά το σουτ του Ιλιτς. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό κι έφτασαν στο γκολ, όταν στο 13ο λεπτό, ο Τσουκαλάς βρήκε τον Τσάβες στην περιοχή του Ατρομήτου και ο τελευταίος πλάσαρε τον αδύναμο ν΄αντιδράσει Γκορμπούνοφ.

Στο 23′ ο Τζημόπουλος έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 30ο λεπτό, ο Ούμπιντες σούταρε χωρίς ν΄ανησυχήσει ο Βελλίδης, ενώ στο 32ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απομάκρυνε με τα πόδια την μπάλα από το σουτ του Τσάβες, όπως έκανε και ο Βελλίδης μπλοκάροντας την μπάλα μετά το σουτ του Ναπολεόνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα προκειμένου να διατηρήσουν τα κεκτημένα και οι γηπεδούχοι να φτάσουν στην ισοφάριση. Ομως οι προσπάθειες τους δεν έβρισκαν αποτέλεσμα, καθώς ούτε ο Ούμπιντες (57′), ούτε ο Κατσουράνης (61′) μπόρεσαν να νικήσουν τον Βελλίδη.

Τελικά, η πίεση των παικτών του Ατρομήτου «καρποφόρησε» στο 84ο λεπτό, όταν ο Πίτου Γκαρσία έπιασε «κεραυνό» έξω από την μεγάλη περιοχή και δεν αφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, ο Βελλίδης απομάκρυνε σε κόρνερ την μπάλα από το σουτ του Καράσκο, που επιχείρησε να πετύχει την ολική ανατροπή. Η τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 90′, όταν ο Καράσκο απέτυχε από το ύψος της μικρής περιοχής να δώσει την νίκη στον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κίτρινες: Μπρίτο, Φυτανίδης – Τζημόπουλος, Ιλιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Μαρσελίνιο (63` Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος (46` Παπάζογλου), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (80` Καράσκο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης (53` Μπέριος), Τσουκαλάς, Μανιάς (65` Σαπαλίδης), Χαρίσης (79` Γιάκος), Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες.

** Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024