Ο Παναθηναϊκός στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών
Στους τελικούς της Α1 βόλεϊ Γυναικών προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού στο ΔΑΚ του νησιού των Κυκλάδων, διπλασίασε τις νίκες του και έτσι θα αντιμετωπίσει με φόντο τον εφετινό τίτλο, τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - ΑΕΚ (16/4, 18:00, ΝΕΡΙΤ Plus). Αυτό θα είναι το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας του που θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός.
Στους τελικούς της Α1 βόλεϊ Γυναικών προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού στο ΔΑΚ του νησιού των Κυκλάδων, διπλασίασε τις νίκες του και έτσι θα αντιμετωπίσει με φόντο τον εφετινό τίτλο, τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΑΕΚ (16/4, 18:00, ΝΕΡΙΤ Plus). Αυτό θα είναι το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας του που θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός.
Όπως και στην Κυψέλη, η ομάδα του Γιώργου Ρούση κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και «σκούπισε» τη σειρά, αφού πήρε το πρώτο σετ 26-24 και μαζί την ψυχολογία.
Η Νάξος ισοφάρισε, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να μπει πολύ δυνατά στο τρίτο σετ και να το κατακτήσει πολύ άνετα (25-19), όπως έκανε και στο τέταρτο και τελευταίο σετ όπου επικράτησε 25-21 και πήρε τη νίκη-πρόκριση.
Τα σετ: 24-26, 25-21, 19-25, 21-25
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι φόροι που απομυζούν τα νοικοκυριά και αυξάνουν τα έσοδα
- Υπογράφει στην Εφές ο Λάσο, προς Παρτιζάν ο Πενιαρόγια
- Το μίσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη θεσμική κανονικότητα
- «Κατηγορώ» του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τον αγροτικό τομέα – Θεσμική πρωτοβουλία ετοιμάζει η Χαριλάου Τρικούπη
- Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αποκλειστικά στο εξώφυλλο του Grace: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Το μέλλον των πόλεων περιλαμβάνει ρομπότ-ταξί – Οδική ουτοπία ή κόλαση;



