Στα περυσινά επίπεδα η έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα
Ελαφρώς μειωμένη, μόλις κατά 1% σε σχέση με πέρυσι, ήταν φέτος η πασχαλινή έξοδος από την Αθήνα. Από τη Μεγάλη Πέμπτη έως το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου είχαν περάσει από τα διόδια των Αφιδνών προς τη Λαμία περισσότερα από 92.000 αυτοκίνητα και από τα διόδια της Ελευσίνας 126.000. Η μείωση του αριθμού των εκδομένων είναι πάντως πολύ μεγάλη αν συγκριθεί με τα στοιχεία του 2009, πριν από την έναρξη της κρίσης.
Ελαφρώς μειωμένη, μόλις κατά 1% σε σχέση με πέρυσι, ήταν φέτος η πασχαλινή έξοδος από την Αθήνα.
Από τη Μεγάλη Πέμπτη έως το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου είχαν περάσει από τα διόδια των Αφιδνών προς τη Λαμία περισσότερα από 92.000 αυτοκίνητα και από τα διόδια της Ελευσίνας 126.000.
Η μείωση του αριθμού των εκδρομέων είναι πάντως πολύ μεγάλη αν συγκριθεί με τα στοιχεία του 2009, πριν από την έναρξη της κρίσης.
Κατά την έξοδο του Πάσχα το 2009 είχαν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 180.000 αυτοκίνητα αριθμός περίπου 30% μεγαλύτερος από ό,τι φέτος.
Αντίστοιχα, τη Μεγάλη Πέμπτη του 2009 είχαν περάσει από τα διόδια των Αφιδνών 76.000 αυτοκίνητα , ενώ φέτος την ίδια μέρα πέρασαν 23.164.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής