Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 καλλυντικά που δεν χρησιμοποιείτε, αλλά θα έπρεπε

5 καλλυντικά που δεν χρησιμοποιείτε, αλλά θα έπρεπε

Φοβόμαστε πως ίσως δεν έχετε σκεφτεί τη χρήση τους.

Όλγα Γιαννακοπούλου

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της οπλοστάσιο της από κλασικά προϊόντα ομορφιάς, αλλά κάθε τόσο, μπορεί να θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές. Λάβετε υπ’ όψιν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομορφιά σας αυτά τα πέντε καλλυντικά και προσθέσετε τα στο νεσεσέρ σας.
Toner
Μπορεί να σας φαίνεται σαν απλά ένα περιττό βήμα στη φροντίδα του δέρματος σας, αλλά για όσες φορούν αρκετό μακιγιάζ ή έχουν πολύ ξηρό δέρμα, το να χρησιμοποιούμε ένα τόνερ μπορεί να είναι ευεργετικό. Εκτός από το να απαλλαγούμε από κάθε ίχνος μακιγιάζ που μπορεί να «ξέφυγε» από το προϊόν ντεμακιγιάζ, ενισχύει το δέρμα με την απαραίτητη υγρασία. Φυσικά συστατικά όπως το μαύρο τσάι και ροδόνερο καλό είναι να περιέχονται, καθώς ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.

Primer
Οι Makeup artists που ορκίζονται στο όνομά του, έχουν καλούς λόγους. Το σωστό primer καθορίζει τον τόνο για ολόκληρο το μακιγιάζ σας, κάνει ενιαίο τον τόνο της επιδερμίδας, ρυθμίζει τη λιπαρότητα κι έτσι διασφαλίσουμε ότι το μακιγιάζ σας θα παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα. Επίσης ελαχιστοποιεί τους πόρους και βελτιώνει την υφή του δέρματος για την άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ.

Σκιές ματιών σε stick
Για τις γυναίκες που βιάζονται, οι σκιές αυτές, γλιτώνουν από πολύ χρόνο χωρίς να μετριάζουν την εμφάνιση. Με λίγα επίμονα περάσματα, θα έχετε άμεσα χρώμα στα μάτια. Πλούσια σε ενυδατικές χρωστικές ουσίες που αναμειγνύονται εύκολα και για μακιγιάζ που διαρκεί.

Scrub για τα χείλη
Ενώ η απολέπιση του δέρματος σας μπορεί να είναι μια συστηματική ρουτίνα, είναι εύκολο να ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο και με τα χείλη σας. Η ξηρή τους επιφάνεια, όχι μόνο επηρεάζει τον τρόπο που απλώνεται το χρώμα, αλλά σας δείχνει μεγαλύτερη. Κρατήστε τα χείλη απαλά, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα για μια λεία και υγιή όψη.

Λάδι σώματος
Οι πλούσιες κρέμες δεν είναι τα μόνα προϊόντα που μπορούν να ανακουφίσουν το ξηρό δέρμα. Τα λάδια σώματος μπορούν επίσης και όχι μόνο. Αναζωογονούν κι ενυδατώνουν βαθιά ενώ σε συνδυασμό με μασάζ, βελτιώνουν την κυκλοφορία.

gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024