Νέος «συναγερμός» σε αεροσκάφος της Turkish Airlines
Νέος «κόκκινος συναγερμός» για την Turkish Airlines. Αεροσκάφος της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας με προορισμό τη Λισσαβόνα επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, επειδή βρέθηκαν σε αυτό ασυνόδευτες αποσκευές, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
Νέος «κόκκινος συναγερμός» για την Turkish Airlines. Αεροσκάφος της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας με προορισμό τη Λισσαβόνα επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, επειδή βρέθηκαν σε αυτό ασυνόδευτες αποσκευές, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
Η πτήση ΤΚ1759 μετέφερε 170 επιβάτες και επτά μέλη πληρώματος, οι οποίοι μετά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Ατατούρκ μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροπλάνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Μετά την απογείωση του αεροπλάνου, το πλήρωμα της καμπίνας ανακάλυψε τις ασυνόδευτες αποσκευές και ενημέρωσε τον πιλότο. Εκείνος επικοινώνησε με τη σειρά του με το αεροδρόμιο Ατατούρκ και έλαβε την εντολή να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.
Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας πραγματοποιούν έρευνες στο αεροπλάνο.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που αεροσκάφος της Turkish Airlines αναγκάζεται να αλλάξει πορεία.
Μία πτήση με προορισμό το Σάο Πάολο προσγειώθηκε στο Μαρόκο, όταν βρέθηκε σημείωμα με τη λέξη βόμβα στις τουαλέτες του αεροσκάφους.
Την Κυριακή, πτήση από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Τόκιο επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη όταν λίγο μετά την απογείωση βρέθηκε σημείωμα στις πόρτες της τουαλέτας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωκίδα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια – Ο 5ος της παρέας που δεν ακολούθησε, ειδοποίησε τις αρχές
- Γάζα: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
- Όταν το στυλ γίνεται άμυνα: Πώς ο Λάκης Γαβαλάς κέρδισε τον σεβασμό μέσα στη φυλακή
- Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τον Τζον Ρόμπερτσον
- Ουκρανία: Θα τελειώσει ο πόλεμος μέσα στο 2026;
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών
