Πυρκαγιά σε νταλίκα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών
Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγό-νταλίκα, που κινούνταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Ο πολωνός οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τη φωτιά σταμάτησε το όχημα και κατέβηκε χωρίς να πάθει τίποτα.
Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγό-νταλίκα, που κινούνταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Ο πολωνός οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τη φωτιά σταμάτησε το όχημα και κατέβηκε χωρίς να πάθει τίποτα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και σύμφωνα με πληροφορίες η νταλίκα μετέφερε παπούτσια και παχνίδια.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής, με δεκατέσσερις άνδρες. Στο σημείο που σημειώθηκε το συμβάν, το ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη, παραμένει κλειστό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
- Βενεζουέλα: Η Ματσάδο λέει πως πρόσφερε το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους
- Ολική επαναφορά – Ανθεί η αγορά πολυτελών γραφείων στη Νέα Υόρκη
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
