Παραπομπή 32 ατόμων για το σκάνδαλο των υποβρυχίων
Σε δίκη παραπέμπονται 32 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των υποβρυχίων με το βούλευμα που εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη, από το Συμβούλιο Εφετών με την υπογραφή της Προέδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα.
Σε δίκη παραπέμπονται 32 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των υποβρυχίων με το βούλευμα 518/2015 που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη από το Συμβούλιο Εφετών με την υπογραφή της Προέδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα.
Επίσης αποφυλακίζεται ο κατηγορούμενος Γ. Μπέλτσιος με εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της κατοικίας του.
Ακόμα το Συμβούλιο Εφετών δέχτηκε τη αίτηση του Σωτήρη Εμμανουήλ να περιοριστεί η εγγυοδοσία από 2 εκατ. σε 500.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση