Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απόγευμα η ετυμηγορία για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Το απόγευμα η ετυμηγορία για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Στις 6 το απόγευμα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου έχει προτείνει ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου την ενοχή του κ. Παπακωνσταντίνου.

Στις 6 το απόγευμα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου έχει προτείνει ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου την ενοχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

«Προτείνω να κηρυχθεί ένοχος και για τα δύο εγκλήματα (σ.σ. της απόπειρας απιστίας και νόθευσης εγγράφου) και ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα είμαστε περήφανοι για το κράτος μας και τη διοίκησή μας που θα πρέπει να αναβαθμιστεί και θα έχει προς τα έξω και προς τα μέσα μια καλύτερη εικόνα» είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

«Μόνον ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε συμφέρον να διαγράψει τα ονόματα των συγγενών του από τη λίστα Λαγκάρντ και αυτός το έκανε» υποστήριξε κατά την αγόρευσή της η Ξένη Δημητρίου, συμπεραίνοντας πως «αυτός έκανε τις διαγραφές, είτε για να ωφελήσει τους συγγενείς του και να μην πληρώσουν φόρους, είτε για προστατεύσει τον εαυτό του και να μην εμφανιστεί ότι είχε συγγενείς στην περίφημη λίστα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024