Στην Καλαμάτα μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας εκτός των αθηναϊκών τειχών.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο Δήμος Καλαμάτας θα τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη της πόλης.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη, ο κ. Παυλόπουλος ενδέχεται να επισκεφθεί και τη γενέτειρά του, τη γειτονική Πελεκανάδα.

* Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι τον Πρόεδρο θα συνοδεύει και η πρόεδρος της Βουλής. Ωστόσο, από την Βουλή των Ελλήνων εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο από τις 22-24 Μαρτίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ