ΜΜΑ: Αναβάλλεται η παρουσίαση της «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ»
Την αναβολή των των δύο συναυλιακών παρουσιάσεων της όπερας «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ», του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, που ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη 24 και την Πέμπτη 26 Μαρτίου, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Την αναβολή των των δύο συναυλιακών παρουσιάσεων της όπερας «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ», του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, που ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη 24 και την Πέμπτη 26 Μαρτίου, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η όπερα θα ανέβαινε με ένα σύνολο καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών τους οποίους θα πλαισίωναν η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ με αρχιμουσικό τον Λουκά Καρυτινό, καθώς και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τον Σταύρο Μπερή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, «η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, παρά το γεγονός ότι λάμβανε μέρος στις δοκιμές για την εν λόγω παραγωγή μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου και μολονότι το Μέγαρο είχε αποδεχθεί εγγράφως όλες τις προϋποθέσεις συνεργασίας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), το απόγευμα της Παρασκευής ο ΟΜΜΑ ενημερώθηκε ότι δεν εγκρίθηκε η συμμετοχή της Χορωδίας στην ανωτέρω παραγωγή».
Ως εκ τούτου, αναφέρει η ανακοίνωση, η συναυλιακή παρουσίαση της «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» αναβάλλεται για την επόμενη καλλιτεχνική περίοδο.
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο (πληροφορίες: 210 72 82 333).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργεντινή: Οι μεγάλες ανατροπές που έφεραν την «αλμπισελέστε» στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Κιλκίς
- Η «κατάρα» του IShowSpeed: Όποια ομάδα υποστηρίζει στο Μουντιάλ πάει σπίτι της
- Super League: Απόφαση και «οδηγός» για δυο αναβολές αγώνων λόγω Ευρώπης
- Μπανγκλαντές: Συνελήφθη στρατιωτικός, καταζητούμενος επί 45 χρόνια για τη δολοφονία του πρώην προέδρου Ζιαούρ Ραχμάν
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)






