Κρήτη: Στο νοσοκομείο 22 μαθητές με συμπτώματα δηλητηρίασης
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το βράδυ της Κυριακής με συμπτώματα δηλητηρίασης 22 μαθητές από την Φλώρινα που πήγαν εκδρομή στην Κρήτη. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άμεσα. Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας, Π.Κουρουμπλής, ο οποίος επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το βράδυ της Κυριακής με συμπτώματα δηλητηρίασης 22 μαθητές από την Φλώρινα που πήγαν εκδρομή στην Κρήτη.
Το πρωί της Κυριακής 59 μαθητές από το λύκειο Αμυνταίου της Φλώρινας έφυγαν από το Ηράκλειο όπου διέμεναν και πήγαν στο Ρέθυμνο για εκδρομή.
Κατά την επιστροφή τους 22 μαθητές άρχισαν να παρουσιάζουν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, σύμφωνα με το Cretalive.gr.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Νίκος Χαριτάκης ο οποίος έσπευσε στο νοσοκομείο για να διευθετήσει την κατάσταση. Ο ίδιος τόνισε ότι τα παιδιά είναι όλα καλά στην υγεία τους και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.
Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής επικοινώνησε με την διοίκηση του νοσοκομείου για να μάθει τι είχε συμβεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tο χειρόγραφο μήνυμα που αποδίδεται στον Λαριτζανί μετά την είδησή του θανάτου του
- Ιταλός διαιτητής στο ΑΕΚ – Τσέλιε
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα δεν προτίθεται να εμπλακεί στον πόλεμο – Η ΕΕ οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων
- Ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Eπιτροπής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
- Να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες στα σκάνδαλα των υποκλοπών και του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά η αντιπολίτευση
- 50 εκ. Ευρώ για το 2026 από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους της χώρας για δράσεις πυροπροστασίας