Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσιαστής απολύθηκε για ρατσιστικά σχόλια εις βάρος της Μισέλ Ομπάμα

Παρουσιαστής απολύθηκε για ρατσιστικά σχόλια εις βάρος της Μισέλ Ομπάμα

To Univision, το μεγαλύτερο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την απόλυση ενός παρουσιαστή, λόγω των ρατσιστικών σχολίων που έκανε εις βάρος της Μισέλ Ομπάμα.  Ο  παρουσιαστής με προέλευση από την Βενεζουέλα, Ρόντνερ Φιγκερόα είπε ότι θα μπορούσε η Μισέλ Ομπάμα να είναι στο καστ της ταινίας Ο πλανήτης των πιθήκων.

To Univision, το μεγαλύτερο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την απόλυση ενός παρουσιαστή, λόγω των ρατσιστικών σχολίων που έκανε εις βάρος της Μισέλ Ομπάμα.

Στη διάρκεια της εκπομπής «El Gordo y La Flaca» (Ο Χονδρός και η Λιγνή) προβλήθηκαν πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα με το πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα προκειμένου οι συντελεστές της εκπομπής να παρουσιάσουν τα διαφορετικά στυλ που εκείνη υιοθετεί τα τελευταία χρόνια.

Ο παρουσιαστής με προέλευση από την Βενεζουέλα, Ρόντνερ Φιγκερόα είπε: «θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα θα μπορούσε να είναι στο καστ της ταινίας Ο πλανήτης των πιθήκων».

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, η διεύθυνση του δικτύου καταδίκασε απερίφραστα τη φράση αυτή του παρουσιαστή και διαβεβαίωσε ότι δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση «τις αξίες και τις απόψεις» του δικτύου.

«Συνεπώς, ο Φιγκερόα απολύθηκε αμέσως» προσέθεσε το Univision.

Ο παρουσιαστής, που έχει το ψευδώνυμο «El Fashionista», έγινε γνωστός μέσω της εκπομπής του σε αυτό το δίκτυο ως ειδήμων της μόδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024