Γ.Ρωμανιάς: Νοθευμένες οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων
Καταγγελία ότι οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων στις οποίες βασίστηκαν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων επί μνημονίων ήταν νοθευμένες έκανε στην εκπομπη Mega ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς. Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεθοδευμένη παράλειψη».
Καταγγελία ότι οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων στις οποίες βασίστηκαν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων επί μνημονίων ήταν νοθευμένες έκανε στην εκπομπη Mega ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιας.
Συγκεκριμένα ο Γ.Ρωμανιάς δήλωσε ότι στις αναλογιστικές μελέτες που πήρε στα χέρια του δεν είχε υπολογιστεί η περιουσία των ταμείων, ούτε οι αποδόσεις της, δηλαδή οι συντάκτες των μελετών αυτών είχαν συνυπολογίσει μόνο τις εισφορές που επρόκειτο να λάβουν τα ταμεία και τις συντάξεις που επρόκειτο να αποδώσουν.
Όπως εκτίμησε ο κ. Ρωμανιάς επρόκειτο για μεθοδευμένη παράλειψη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ για υποκλοπές: Αοριστολογίες και γενικότητες Δεμίρη – Καταγγέλλει «μεθοδεύσεις συγκάλυψης» στη Βουλή
- Ο Πενγκ Λιγουάν κι ο έρωτας με τον Σι Τζινπίνγκ: Η σοπράνο που έγινε πρώτη κυρία της Κίνας
- Μητρώο κλινικών μελετών για φάρμακα, ιατροτεχνολογικά και καλλυντικά εντός καλοκαιριού
- Κικίλιας: Η ναυτιλία καθορίζει την οικονομική αντοχή της Ευρώπης
- Περού: Νέα τρομακτικά βίντεο από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα της νότιας Αμερικής
- Στα μέσα ενημέρωσης επενδύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο
