Εργαστήρια για στρατηγικές θωράκισης και αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Focal Point, διοργανώνουν δύο εργαστήρια για στρατηγικές θωράκισης και αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα.
Το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Focal Point, διοργανώνουν δύο εργαστήρια για στρατηγικές θωράκισης και αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών.
Οι συμμετέχοντες με χρήση δικού τους laptop και ειδικού εργαστηριακού εξοπλισμού (Cyber Range virtual infrastructure), θα επεξεργασθούν σενάρια πραγματικών επιθέσεων (live demos) και θα συμμετέχουν σε ασκήσεις αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών (detection and response exercises).
- Technical Cyber Defence Fundamental Strategies, 26 Μαρτίου 2015.
Δείτε τις βασικές αρχές ανάπτυξης στρατηγικής αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών μέσα από παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών. - Offensive Techniques and Defensive Strategies Workshop, 27 Μαρτίου 2015.
Εξασκηθείτε στην αντιμετώπιση κυβερνο-απειλών μέσα από ασκήσεις σε ειδική πλατφόρμα (Cyber range virtual infrastructure).
Η γλώσσα των εργαστηρίων είναι η Αγγλική.
Εισηγητής: Nuri Fattah, ειδικός με πολυετή εργασιακή και ερευνητική εμπειρία σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του SANS Institute (Certified Instructor & Mentor για το SANS 560 GPEN course) και έχει συμμετάσχει σε διάφορα αντίστοιχα έργα του NATO, European Council, και EUROPOL.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα.
Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως στην Ελληνοαμερικανική Ένωση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103680907, training@hau.gr και στο www.isaca.gr.
Ξένη δημοσίευση
- Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου, ενώ συνεχίζονται οι συγκρούσεις IDF και Χεζμπολάχ
- Γλυφάδα: Άγνωστοι βανδάλισαν σχολικό συγκρότημα – Έκλεψαν ακόμα και τα χρήματα για την εκδρομή – Σοκάρουν οι εικόνες
- Γάλλος μεγιστάνας της μόδας αποχωρεί από τον οίκο της Βικτόρια Μπέκαμ καθώς οι ζημίες αυξάνονται
- Ποιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες
- ΔΥΠΑ: Λήγει στις 15 Απριλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη δράση απασχόλησης ανέργων
- Διακοπές πρόσβασης στο ίντερνετ από κινητό στη Ρωσία – «Είναι προσωρινές», λέει το Κρεμλίνο
