«Παρατείνονται μέχρι τον Ιούνιο» οι εν εξελίξει διαγωνισμοί ιδιωτικοποιήσεων
Παρατείνονται μέχρι τον Ιούνιο οι διαγωνισμοί ιδιωτικοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν πηγές του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Παρατείνονται μέχρι τον Ιούνιο οι διαγωνισμοί ιδιωτικοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν πηγές του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μεταξύ άλλων πρόκειται για τους διαγωνισμούς των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, καθώς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό ζητήθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, η οποία είναι αρμόδια για το ΤΑΙΠΕΔ.
Την Τετάρτη επρόκειτο να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο του οποίου θα εξετάζονταν διαδικαστικού χαρακτήρα υποθέσεις. Η συνεδρίαση, όμως, αναβλήθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ήπειρος: Πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων (mpox) – Άνδρας 45 ετών
- Οι Γουίζαρντς θέλουν τον Αντετοκούνμπο – Το πακέτο που προσφέρουν στους Μπακς
- Κάνναβη: Συνελήφθη 25χρονος που είχε στο σπίτι του 76 κιλά skunk – Στα 420.000 ευρώ το προσδοκώμενο όφελος
- Γάζα: Το Ισραήλ λέει ότι δολοφόνησε τον νέο ηγέτη της Χαμάς και απειλεί εκ νέου με εκτοπισμό των Παλαιστινίων
- Δημήτρης Φιλιππίδης: «Γκρεμίστηκε η εικόνα του πατέρα μου και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω»
- Το Google Gemini ανέλαβε τη διαχείριση καφενείου – Το πείραμα κατέληξε σε φιάσκο
