Μυτιλήνη: Συνελήφθη μαιευτήρας για «φακελάκι» 250 ευρώ
Για χρηματισμό κατηγορείται μαιευτήρας του Βοστανείου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός είχε ζητήσει και έλαβε 250 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει με τον τοκετό της συζύγου του καταγγέλλοντος.
Για χρηματισμό κατηγορείται μαιευτήρας του Βοστανείου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός είχε ζητήσει και έλαβε 250 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει με τον τοκετό της συζύγου του καταγγέλλοντος.
Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης καθώς και του κόμματος της ΝΔ, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενεργοποιηθεί στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της Χρυσής Αυγής.
Ο συλληφθείς κρατείται και αύριο, Κυριακή, θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μάστιγα οι απάτες – Τι πρέπει να προσέχετε
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Μαρία Καβογιάννη και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή – H ηθοποιός ερμήνευσε το «I Will Survive» με μπρίο και νάζι
- Κακοκαιρία: Ένας πυροσβέστης νεκρός από τις πλημμύρες στην Πορτογαλία – Νέες ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ισπανία
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είνα η μέρα της «Θύρας 7» για τον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»
- Κύκλωμα λαθρεμπορίας καπνού: Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι 25 συλληφθέντες