Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αντίγραφο του: Advertorial – Schweppes – Μια καινούρια συνήθεια με ιστορία 231 χρόνων

Το 1773 οJacobSchweppe κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που είχε οραματιστεί: το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο, με μια πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού. HSchweppesSodaWaterγνώρισε σύντομα μεγάλη επιτυχία, ενώ η αναγνώριση και οι τιμές δεν άργησαν να έρθουν. ΗSchweppesέγινε ο επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η δούκισσα τουKentκαι η πριγκίπισσα […]

Το 1773 οJacobSchweppe κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που είχε οραματιστεί: το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο, με μια πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

HSchweppesSodaWaterγνώρισε σύντομα μεγάλη επιτυχία, ενώ η αναγνώριση και οι τιμές δεν άργησαν να έρθουν. ΗSchweppesέγινε ο επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η δούκισσα τουKentκαι η πριγκίπισσα Βικτόριαείχαν «ερωτευθεί» τα αναψυκτικάSchweppes.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν λανσαρίστηκαν οι γεύσειςIndianTonicWaterκαιGingerAleγια να γράψουν τη δική τους ιστορία. ΤοSchweppes TonicWaterσυνόδευε το τζιν των Βρετανών της Ινδίας την εποχή της αποικιοκρατίας και οι οποίοι όταν επέστρεψαν στη χώρα τους συνέχισαν αυτή τους τη συνήθεια, κάνοντας το προϊόν εξαιρετικά δημοφιλές.

Σήμερα, τηSchweppesαπολαμβάνουν εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως, ενώ με το μήνυμα «SeparatingΜenfromBoysandWomenfromGirls», υπογραμμίζει τoν αυθεντικό και δυναμικό της χαρακτήρα και γίνεται συνώνυμη της κομψότητας και των συνειδητοποιημένων επιλογών.

H δική μας σειρά Schweppes

Τα κορυφαία mixers Schweppesείναι διαθέσιμα στην ελληνική αγοράσε τέσσερις γεύσεις:

BITTER LEMON

H Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE

H Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.

SODA WATER

Τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

INDIAN TONIC WATER

Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση, το έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε κοκτέιλ.

Εσείς, τελικά, τι τύπος Schweppes είστε;


Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024