Πρέβεζα: Διάρρηξη σε σπίτι ηλικιωμένων με λεία 62.000 ευρώ
Το ποσό των 62.000 ευρώ αφαίρεσαν το μεσημέρι της Κυριακής άγνωστοι από το σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας. Οι δύο ηλικιωμένοι, διατηρούν καφενείο στην περιοχή και όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι αργά το μεσημέρι της Κυριακής, διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη.
Το ποσό των 62.000 ευρώ αφαίρεσαν το μεσημέρι της Κυριακής άγνωστοι από το σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας.
Οι δύο ηλικιωμένοι, διατηρούν καφενείο στην περιοχή και όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι αργά το μεσημέρι της Κυριακής, διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, επιστρέφοντας η ηλικιωμένη βρήκε όλα τα δωμάτια άνω κάτω.
Το χρηματικό ποσό των 62.000 ευρώ, το οποίο είχαν κρύψει σε δύο διαφορετικά σημεία δεν υπήρχε και αμέσως ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα του Λούρου, το οποίο διεξάγει την προανάκριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Παγιδευμένοι στον τροχό του χάμστερ: Δουλεύουμε περισσότερο, παράγουμε λιγότερο
- Κάλιαρι – Νάπολι 0-1: Το γκολ του ΜακΤόμινεϊ έκρινε το ματς
- ΑΠΘ: Πλήρης εφαρμογή της πρότασης του υπουργείου Παιδείας – Έλλειψη ελευθερίας καταγγέλλουν οι φοιτητές

