Έκρηξη σε αστυνομικό σημείο ελέγχου στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας
Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό σημείο ελέγχου στο τουρκικό Σουρούτς, στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ της χώρας. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για δύο τραυματίες και αποδίδουν την έκρηξη σε βόμβα.
Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό σημείο ελέγχου στο τουρκικό Σουρούτς, στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ της χώρας.
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για δύο τραυματίες και αποδίδουν την έκρηξη σε βόμβα.
Το Σουρούτς βρίσκεται πάνω στη μεθόριο με την εμπόλεμη Συρία, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το Κομπανί.
Το πρακτορείο Dogan μετέδωσε πως η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής κοντά σε αστυνομικό σημείο ελέγχου.
Σύμφωνα με το ίδιο, στο σημείο πήγε αριθμός ασθενοφόρων. Πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας που επικαλείται το Reuters μίλησε για έναν αστυνομικό τραυματία, λέγοντας πως τα αίτια της έκρηξης βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την απώλεια της Δημοτικής Συμβούλου Ευαγγελίας Αποστόλου-Δρίτσα
- Αυστρία: Μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Νέα Αριστερά: Η ΝΔ δεν «χορταίνει» σκάνδαλα
- «Make Iran great again» – Επιχείρηση στρατολόγησης Ιρανών αντικαθεστωτικών από τη Μοσάντ εν μέσω πολέμου
- Κέρκυρα: Βγαίνει από τη Μεθ ο 14χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι: «Αν δεν φόραγε κράνος δε θα ζούσε», λέει ο πατέρας του
- Στο σπίτι των Τρικαλινών Δημιουργών η γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας