Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ούμα Θέρμαν: «Μάλλον δεν άρεσε σε κανέναν το καινούργιο μακιγιάζ μου»

Ούμα Θέρμαν: «Μάλλον δεν άρεσε σε κανέναν το καινούργιο μακιγιάζ μου»

Τα πράγματα στη… θέση τους έβαλε η Ούμα Θέρμαν, η οποία προ ημερών σόκαρε τους θαυμαστές της με μια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη κατά την οποία παρουσιάστηκε αγνώριστη: Αλλο μακιγιάζ, άλλο κούρεμα, άλλη Ούμα γενικώς! «Δενξέρω τι να πω – μάλλον σε κανέναν δεν άρεσε το νέο μου μακιγιάζ;» είπε χαριτολογώντας σε τηλεοπτική της […]

Τα πράγματα στη… θέση τους έβαλε η Ούμα Θέρμαν, η οποία προ ημερών σόκαρε τους θαυμαστές της με μια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη κατά την οποία παρουσιάστηκε αγνώριστη: Αλλο μακιγιάζ, άλλο κούρεμα, άλλη Ούμα γενικώς!

«Δενξέρω τι να πω – μάλλον σε κανέναν δεν άρεσε το νέο μου μακιγιάζ;» είπε χαριτολογώντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Today Show, όπου εμφανίστηκε όπως ο κόσμος τη γνωρίζει εδώ και χρόνια.

Η 45χρονη ηθοποιός – πρωταγωνίστρια μεγάλων επιτυχιών στο παρελθόν όπως το «Pulp Fiction» και τα δύο «Kill Bill» – εξήγησε ότι για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της μίνι σειράς «The Slap» ο μακιγιέρ της είχε επιλέξει να μην βάψει τα μάτια της – καθόλου μάσκαρα ή eyeliner. Προτίμησε να τονίσει τα φρύδια και τα χείλη της. Το αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί εντελώς αλλαγμένη και να πυροδοτήσει τις συνήθεις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων, υπερβολική χρήση μπότοξ κλπ.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024