Συνάντηση Μπαλτά – πρυτάνεων για τον νέο νόμο πλαίσιο των ΑΕΙ
Μια πρώτη γνωριμία με τον νέο υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά θα έχουν αύριο, Σάββατο, οι πρυτάνεις των ΑΕΙ. Ο υπουργός Παιδείας αναμένεται να συζητήσει με τις διοικήσεις των ΑΕΙ τις προτάσεις του για τα θέματα της ανώτατης εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων η σύνταξη νέου νόμου πλαισίου ο οποίος θα συνταχθεί και θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή με ορίζοντα ενός χρόνου.
Μια πρώτη γνωριμία με τον νέο υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά θα έχουν αύριο, Σάββατο, οι πρυτάνεις των ΑΕΙ σε προγραμματισμένη συνάντησή τους σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
Ο υπουργός Παιδείας αναμένεται να συζητήσει με τις διοικήσεις των ΑΕΙ τις προτάσεις του για τα θέματα της ανώτατης εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων η σύνταξη νέου νόμου πλαισίου ο οποίος θα συνταχθεί και θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή με ορίζοντα ενός χρόνου.
Επίσης θα συζητηθεί, όπως είναι φυσικό, το θέμα των Συμβουλίων Διοίκησης στα ΑΕΙ, ώστε να κατατεθούν και οι απόψεις των διοικήσεων των πανεπιστημίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
- Βενεζουέλα: Η Ματσάδο λέει πως πρόσφερε το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους
- Ολική επαναφορά – Ανθεί η αγορά πολυτελών γραφείων στη Νέα Υόρκη
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
