Επιβεβαιώνεται ο θάνατος αμερικανίδας ομήρου των τζιχαντιστών
Τον θάνατο της αμερικανίδας ομήρου της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος», Κέιλα Μιούλερ, επιβεβαίωσαν η οικογένειά της, αλλά και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. H νεαρή σκοτώθηκε από πλήγμα των μαχητικών αεροσκαφών της Ιορδανίας στο κτίριο στο οποίο την κρατούσαν δέσμια οι τζιχαντιστές.
Τον θάνατο της αμερικανίδας ομήρου της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος», Κέιλα Μιούλερ, επιβεβαίωσαν η οικογένειά της αλλά και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, την Τρίτη.
Η Μιούλερ βρισκόταν κρατούμενη στην πρωτεύουσα του «χαλιφάτου» το οποίο έχει ιδρύσει το «Ισλαμικό Κράτος», την Ράκα της Συρίας.
Σκοτώθηκε από πλήγμα των μαχητικών αεροσκαφών της Ιορδανίας στο κτίριο στο οποίο την κρατούσαν δέσμια οι τζιχαντιστές.
Οπως έγινε γνωστό, οι Αρχές ενημέρωσαν την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, τα μέλη της οποίας δηλώνουν «συντετριμμένα» για την απώλειά της, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα γράμμα το οποίο η Μιούλερ είχε γράψει κατά τη διάρκεια της ομηρείας της.
Ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράμμισε ότι το αμερικανικό κράτος θα βρει και θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την ομηρεία και τον θάνατο της Μιούλερ, χαρακτηρίζοντας το Ισλαμικό Κράτος μια «απεχθή» οργάνωση.
Η Κέιλα Μιούλερ, 26 ετών, εργαζόταν σε οργάνωση ανθρωπιστικής αρωγής και καταγόταν από το Πρέσκοτ της Αριζόνα. Την απήγαγαν ισλαμιστές αντάρτες το 2013 στο Χαλέπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
