Στη ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί ο Γιάννης Πανούσης
Ενημερωτική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.
Ενημερωτική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.
Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, επισκέφθηκε αρχικά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα, ώστε να ενημερωθεί για το οργανόγραμμα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και γενικότερα θέματα αστυνόμευσης.
Στη συνέχεια ο κ. Πανούσης μετέβη σε όλες τις νευραλγικές υπηρεσίες που στεγάζονται στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά