Δένδιας για δηλώσεις Βαρουφάκη: Ο Θεός να βάλει το χέρι του
Με τη φράση «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» σχολίασε ο Νίκος Δένδιας τις δηλώσεις Βαρουφάκη στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ. «Η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δεν ξέρει που βρίσκεται, δεν ξέρει τι διαχειρίζεται, δεν καταλαβαίνει τι πάει να κάνει» σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κοινής συνέντευξης Τύπου του Γιάνη Βαρουφάκη και του Γερούν Ντεϊσελμπλούμ στο υπουργείο Οικονομικών, ο Νίκος Δένδιας στηλίτευσε στο Twitter τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών:
«Οι δηλώσεις Βαρουφάκη υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!» έγραψε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Οι δηλώσεις Βαρουφάκη υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!
— Nikos Dendias (@NikosDendias) January 30, 2015
O εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολίασε το αποτέλεσμα της συνάντησης Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ: «Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν ξέρει που βρίσκεται, δεν ξέρει τι διαχειρίζεται, δεν καταλαβαίνει τι πάει να κάνει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
- Ουκρανία: Ποια εμπόδια παραμένουν για επίτευξη συμφωνίας, η θέση του Κρεμλίνου – Σκληρές μάχες σε δύο μέτωπα
