WRC: O Κ. Meeke στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Monte Carlo 2015
Ο K. Meeke, No1 οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Citroen, βρέθηκε στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές που πρόκειται να διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες το Ράλλυ Monte Carlo 2015.
Ένας Βρετανός θα αποτελέσει το πρώτο… βιολί για την εργοστασιακή ομάδας της Citroen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2015.
Ο λόγος για τον K. Meeke, o οποίος βρέθηκε με το αγωνιστικών προδιαγραφών Citroen DS3 στις ειδικές διαδρομές που θα φιλοξενήσουν σε λίγες ημέρες το Ράλλυ Monte Carlo, τον πρώτο αγώνα στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Με τα χρώματα της Citroen θα αγωνιστεί το 2015 και ο M. Ostberg, ενώ για τις ανάγκες προβολής της φίρμας DS, στον αγώνα του Πριγκιπάτου θα συμμετάσχει και ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής S. Loeb.
auto.in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της