Βελγίδα υποστηρίζει ότι ο Χουάν Κάρλος είναι πατέρας της
Αγωγή αναγνώρισης πατρότητας την οποία έχει υποβάλει Βελγίδα εναντίον του πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος αποδέχθηκε να εξετάσει το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας.
Αγωγή αναγνώρισης πατρότητας την οποία έχει υποβάλει Βελγίδα εναντίον του πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος αποδέχθηκε να εξετάσει το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας.
Είναι η πρώτη φορά που ο 77χρονος Χουάν Κάρλος μπαίνει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, μολονότι τα τελευταία χρόνια της βασιλείας του αμαυρώθηκαν από διάφορα σκάνδαλα. Ο Χουάν Κάρλος παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2014 υπέρ του γιου του, του νυν βασιλιά Φίλιππου, χάνοντας με τον τρόπο αυτόν την ασυλία του.
Οπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, το πολιτικό τμήμα του δικαστηρίου «δέχτηκε να εξετάσει ένα από τα αιτήματα αναγνώρισης της πατρότητας εις βάρος του Δον Χουάν Κάρλος των Βουρβόνων. Πρόκειται για το αίτημα της Ινγκριντ Ζαν Σαρτιό», ανέφερε εκπρόσωπος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Εκπρόσωπος του Παλατιού αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Παρόμοιο αίτημα είχε απορριφθεί στο παρελθόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
