Στη Liberation η συντακτική ομάδα του Charlie
Στα γραφεία της γαλλικής εφημερίδας Liberation έφθασε το πρωί της Παρασκευής η συντακτική ομάδα του Charlie Hebdo, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επόμενη έκδοση. «Οση ενέργεια μας έχει απομείνει θα τη διοχετεύσουμε στην επόμενη έκδοση», δήλωσαν οι συντάκτες του σατιρικού περιοδικού.
Στα γραφεία της γαλλικής εφημερίδας Liberation έφθασε το πρωί της Παρασκευής η συντακτική ομάδα του Charlie Hebdo, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επόμενη έκδοση.
«Οση ενέργεια μας έχει απομείνει θα τη διοχετεύσουμε στην επόμενη έκδοση», δήλωσαν οι συντάκτες του σατιρικού περιοδικού. Δυνάμεις ασφαλείας έχουν παραταχθεί και πέριξ των γραφείων της Liberation, στο Παρίσι.
Το Charlie Hebdo θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο δικηγόρος της εφημερίδας. Συνήθως, η κυκλοφορία του δεν ξεπερνά τα 45.000 φύλλα.
«Θα συνεχίσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε όλοι σύμφωνοι», δήλωσε ο Πατρίκ Πεγιού, γιατρός που διατηρεί στήλη στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η συντακτική ομάδα θα συνέλθει πολύ σύντομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής


