Συλλυπητήριο μήνυμα Παπούλια προς Ολάντ για την επίθεση στο Charlie Hebdo
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, απέστειλε στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Κάρολος Παπούλιας.
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, απέστειλε στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Κάρολος Παπούλιας.
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Με αγανάκτηση και μεγάλη συγκίνηση ενημερώθηκα για το τρομοκρατικό χτύπημα που έλαβε χώρα στο Παρίσι και που προκάλεσε τον θάνατο 12 ανθρώπων και έναν μεγάλο αριθμό τραυματιών.
»Εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού προσωπικώς, κύριε Πρόεδρε, σας εκφράζω την πιο ισχυρή μου καταδίκη γι’ αυτή την εγκληματική ενέργεια και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό, τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
