Επίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τις «άοπλες περιπολίες αστυνομικών»
Eπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα για τον ρόλο της αστυνομίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ «να μην εντάσσει τα σώματα ασφαλείας στην προεκλογική της προπαγάνδα».
Eπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα για τον ρόλο της αστυνομίας.
«Άοπλους αστυνομικούς στις καθημερινές περιπολίες τους εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ διά στόματος Μπαλάφα. Προφανώς, όταν ο αστυνομικός θα έρχεται αντιμέτωπος με εγκληματίες, θα πρέπει να τους… ρίξει στο φιλότιμο» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Ίσως γι’ αυτό αρνούνται να συγχαρούν την ΕΛ.ΑΣ. για τις επιτυχίες της».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στον Real Fm σχετικά με τη στάση της αστυνομίας πως δεν θα πρέπει να φέρει όπλα κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων του λαού, αλλά εκεί όπου οι επιχειρησιακές ανάγκες το επιτάσσουν όπως επιχειρήσεις εναντίον εγκληματιών.
Όσον αφορά τις απλές περιπολίες είπε πως δεν θα πρέπει οι αστυνομικοί να οπλοφορούν παραπέμποντας στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Συμβουλέψαμε τη ΝΔ να μην εντάσσει τα σώματα ασφαλείας στην προεκλογική της προπαγάνδα. Κάνουν σαν να μην θέλουν να το καταλάβουν. Αρκετά έχει υποστεί η ελληνική αστυνομία από τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει


