Με δώρα θα υποδεχθεί ο ΟΛΠ τα πρώτα επιβατικά πλοία την Πρωτοχρονιά
Στις 00:30 της Πέμπτης, 1 Ιανουαρίου 2015, η διοίκηση του ΟΛΠ θα επισκεφθεί και θα επιδώσει δώρα στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πρώτου κρουαζιερόπλοιου του 2015, του «COSTA NEOROMANTICA». Επίσης, 1:15 η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ θα επισκεφθεί και θα επιδώσει δώρα στο επιβατικό πλοίο της ακτοπλοΐας, το οποίο θα μπει πρώτο στο λιμάνι με τον νέο χρόνο.
Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά, ΟΛΠ ΑΕ, θα υποδεχθεί τα επιβατικά πλοία που θα δέσουν στο λιμάνι του Πειραιά με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Στις 00:30 της Πέμπτης 01.01.2015, η διοίκηση του ΟΛΠ θα επισκεφθεί και θα επιδώσει δώρα στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πρώτου κρουαζιερόπλοιου του 2015, του «COSTA NEOROMANTICA» της εταιρίας COSTA, που ανήκει στον Όμιλο Carnival. Η ανταλλαγή των δώρων θα γίνει επί του πλοίου, το οποίο μεταφέρει 1.525 επιβάτες.
Επίσης, 1:15 η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ θα επισκεφθεί και θα επιδώσει δώρα στο επιβατικό πλοίο της ακτοπλοΐας, το οποίο θα μπει πρώτο στο λιμάνι με τον νέο χρόνο. Η τελετή θα γίνει επί του πλοίου, στο χώρο πρόσδεσής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σουτζουκάκια της μαμάς
- Κολομβία: Το ELN καλεί σε ενότητα των ένοπλων οργανώσεων και σε ετοιμότητα για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό
- Καιρός: Σταθερές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις – Αναλυτικά η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης
- Η επιστήμη ξέρει τι κάνει τους άνδρες ελκυστικούς – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις
