ΔΗΜΑΡ προς Σαμαρά: Η κινδυνολογία βλάπτει τη χώρα
«Η ανάδειξη της κινδυνολογίας ως βασικού πολιτικού όπλου της κυβέρνησης δεν μπορεί να συσκοτίσει την πραγματικότητα. Αντιθέτως, βλάπτει τη χώρα» σχολίασε η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι οι βουλευτές της δεν θα υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.
«Η ανάδειξη της κινδυνολογίας ως βασικού πολιτικού όπλου της κυβέρνησης δεν μπορεί να συσκοτίσει την πραγματικότητα. Αντιθέτως, βλάπτει τη χώρα» σχολίασε η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία και την οικονομία είναι οι πολιτικές που τραυμάτισαν ανεπανόρθωτα την κοινωνική συνοχή και συντήρησαν την υφεσιακή ασφυξία» υποστηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά.
Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι «οι βουλευτές της θα καταψηφίσουν και στην τρίτη ψηφοφορία, για την προεδρική εκλογή, την κυβερνητική πρόταση», «διαμηνύοντας ότι δεν προτίθενται να συμβάλουν στη συνέχιση και τη νομιμοποίηση των ασκούμενων πολιτικών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
