Παρελθόν και επίσημα από τον Πλατανιά ο Γκσπούρνινγκ
Την λύση της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Πλατανιάς. Η σχετική ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο έως και τα τέλη Δεκεμβρίου».
Την λύση της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Η σχετική ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο έως και τα τέλη Δεκεμβρίου. Ο Μιχάλης, όπως τον αποκαλούμε όλοι μας, απέδειξε -για άλλη μια φορά στη σημαντική του καριέρα- ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ένας άριστος επαγγελματίας και ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική οικογένεια τού Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς στον Μιχάλη καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή, με υγεία και επιτυχίες καθώς και οικογενειακή ευτυχία».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.