Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτέλους νίκη για τον Πλατανιά, συνεχίζει να την... αγνοεί ο ΟΦΗ

Επιτέλους νίκη για τον Πλατανιά, συνεχίζει να την… αγνοεί ο ΟΦΗ

Τεράστια και δίκαιη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ πήρε ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το «χρυσό» γκολ της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου πέτυχε στο 84΄ ο Τετέ.

Τεράστια και δίκαιη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ πήρε ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το «χρυσό» γκολ της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου πέτυχε στο 84΄ ο Τετέ.

Για 7ο σερί ματς ο ΟΦΗ έμεινε χωρίς «τρίποντο». Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, από τότε που νίκησε τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (πριν από δύο μήνες), έχει ηττηθεί έξι φορές, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο κι αν δε συνέλθει γρήγορα είναι βέβαιο πως θα αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά το μέλλον της στην κατηγορία.

Με τη μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά να ανοίξει το σκορ ξεκίνησε το ματς στα Περιβόλια. Από εκτέλεση κόρνερ στο 11΄, ο Μπανανά έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λόρια. Η «απάντηση» του ΟΦΗ ήταν το σουτ του Μπανούση στο 22΄ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ολιμπά. Το παιχνίδι δεν είχε άλλες φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά. Αντίθετα, πολλά λάθη και εκνευρισμός διακατείχαν τις περισσότερες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, οι οποίες πήγαν «άσφαιρες» στ’ αποδυτήρια.

Άτυχος στάθηκε και πάλι ο Πλατανιάς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (48΄), όταν μετά το σουτ του Τετέ μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε τη ρίζα της δεξιάς δοκού και έφυγε πλάγια. Στο 63΄ και στο 64΄ ο Λόρια είπε δύο φορές «όχι» σε σουτ των Τόρες και Κουλιμπαλί, ενώ στο 75΄ ο Μπανανά, στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον Ολιμπά, έβαλε περισσότερη δύναμη απ’ όσο χρειαζόταν και χωρίς να έχει δει το συμπαίκτη του ότι βρισκόταν εκτός εστίας, λίγο έλειψε να πετύχει το αυτογκόλ της χρονιάς (πρόλαβε ο Ολιμπά μπάνω στη γραμμή κι απομάκρυνε).

Στο 84΄, από την προσωρινή απόκρουση του Λόρια στην κεφαλιά του Κουλιμπαλί, ο Τετέ πήρε το «ριμπάουντ» κι από κοντά «έγραψε» το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Τετέ – Μπανούσης, Μερεμπασβίλι, Αντελέγιε

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Αγκιλέρα (23΄ Μαχαμάτ), Τζιλβάν, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς (79΄ Μενδρινός), Τόρες (65΄ Ναζλίδης).

ΟΦΗ (Τζ.Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Μπανούσης (86΄ Ροβίθης), Μιλιάζες, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Αρτόλα (83΄ Μαραθιανός), Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024