Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιαταγάνα: Δεν είπα ποτέ ότι η καταγγελία Χαϊκάλη είναι στημένη

Γιαταγάνα: Δεν είπα ποτέ ότι η καταγγελία Χαϊκάλη είναι στημένη

«Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ.Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου» τόνισε σε νεώτερη δήλωση η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η ίδια συμπλήρωσε: «Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες».

«Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ.Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου» τόνισε σε νεώτερη δήλωση η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

» Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ.Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου.»

Μετά τις πρωινές δηλώσεις της κ. Γιαταγάνα, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τόνιζαν ότι: «Ο Γ.Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ την άνοιξη του 2013, έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων (για να αποδειχθεί πως δεν είχε επαφή με τους ΑΝΕΛ). Ο οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμπουμε στη Δικαιοσύνη. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με τη Χρ. Γιαταγάνα η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και 9 μήνες χωρίς να έχει εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της.»

Μετά τις απογευματινές της δηλώσεις, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουικ, έκανε την εξής δήλωση:

«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις – διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν. Συνεπώς από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024