Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Schweppes – Μια καινούρια συνήθεια με ιστορία 231 χρόνων

Το 1773 ο Jacob Schweppes, ένας χαρισματικός κοσμηματοποιός αποφάσισε να ασχοληθεί με τις θαυμαστές αντιδράσεις του νερού με διάφορα αέρια. Πέρασαν δέκα χρόνια δοκιμών, όταν τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που είχε οραματιστεί: το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο, με μια πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού. Το Schweppes Soda Water γνώρισε σύντομα μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε την […]

Το 1773 ο Jacob Schweppes, ένας χαρισματικός κοσμηματοποιός αποφάσισε να ασχοληθεί με τις θαυμαστές αντιδράσεις του νερού με διάφορα αέρια. Πέρασαν δέκα χρόνια δοκιμών, όταν τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που είχε οραματιστεί: το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο, με μια πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

Το Schweppes Soda Water γνώρισε σύντομα μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε την αρχή για τη δημιουργία των σύγχρονων εταιριών παραγωγής αναψυκτικών. Η αναγνώριση και οι τιμές δεν άργησαν να έρθουν. Τα Schweppes έγιναν ο επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η Δούκισσα του Kent και η πριγκίπισσα Βικτόρια τα είχαν «ερωτευθεί».

Το 1851 τα Schweppes ήταν το επίσημο αναψυκτικό – ποτό της Μεγάλης Εκθεσης που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, στο Crystal Palace. Το σιντριβάνι που βρισκόταν στην είσοδο της Εκθεσης έγινε το σύμβολο της μάρκας, το οποίο από τότε μέχρι αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της συσκευασίας των προϊόντων. Καθώς τα χρόνια περνούσαν λανσαρίστηκαν οι γεύσεις Indian Tonic Water και Ginger Ale για να γράψουν τη δική τους ιστορία. Το Tonic Water συνόδευε το τζιν των Βρετανών της Ινδίας την εποχή της αποικιοκρατίας και οι οποίοι όταν επέστρεψαν στη χώρα τους συνέχισαν αυτή τους τη συνήθεια, κάνοντας το προϊόν εξαιρετικά δημοφιλές

Τα χρόνια που ακολούθησαν, η εταιρεία λανσάρισε τα αναψυκτικά με γεύση φρούτων, πορτοκάλι, λεμόνι και γκρέιπφρουτ, και αργότερα τα Bitter Orange και Bitter Lemon.

Τώρα, τα Schweppes με το μήνυμα «Separating Boys from Men and Girls from Women», υπογραμμίζουν τον αυθεντικό και δυναμικό τους χαρακτήρα και γίνονται συνώνυμα της κομψότητας και των συνειδητοποιημένων επιλογών.

Τα δικά μας Schweppes

Τα κορυφαία mixers Schweppesείναι διαθέσιμα στην ελληνική αγοράσε τέσσερις γεύσεις:

ΒΙΤΤΕR LEMON



To Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ανάμεσα στις φρέσκες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.



GINGER ALE

Τo Schweppes Ginger Ale είναι ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα και αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.













INDIAN TONIC

Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση το έχουν καθιερώσει. Πίνεται είτε μόνο του είτε σε κοκτέιλ.


Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024