Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζεμπ Μπους: «Σκέφτομαι να κατέβω για πρόεδρος των ΗΠΑ»

Τζεμπ Μπους: «Σκέφτομαι να κατέβω για πρόεδρος των ΗΠΑ»

Ενα ακόμη μέλος της οικογένειας Μπους ενδέχεται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, στις εκλογές του 2016. Ο Τζεμπ Μπους, μικρότερος αδελφός του Τζορτζ Μπους του νεότερου και γιος του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ανακοίνωσε στο Facebook ότι θα «διερευνήσει» σοβαρά μια πιθανή προεδρική εκστρατεία για το 2016.

Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Μπους ενδέχεται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, στις εκλογές του 2016.

Ο Τζεμπ Μπους, μικρότερος αδελφός του Τζορτζ Μπους του νεότερου και γιος του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ανακοίνωσε στο Facebook ότι θα «διερευνήσει ενεργά» μια πιθανή προεδρική εκστρατεία για το 2016.

Ο 61χρονος πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως τις προθέσεις του, αν και οι βλέψεις του για την προεδρία είχαν διαφανεί εδώ και καιρό.

«Αποφάσισα να διερευνήσω σοβαρά την πιθανότητα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Τζεμπ Μπους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι κατέληξε στην απόφαση έπειτα από ενδελεχή συζήτηση με την οικογένειά του.

«Πολλές ευχές σε εσάς και τις οικογένειές σας για ευτυχισμένες γιορτές. Θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας», κατέληξε ο Τζεμπ Μπους.

Ο Τζεμπ Μπους γεννήθηκε στο Τέξας και είναι γιος του 41ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και ασχολήθηκε με κτηματομεσιτικές και τραπεζικές επιχειρήσεις.

Το 1994 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του κυβερνήτη της Φλόριντα, χωρίς επιτυχία. Το 1998 όμως κατάφερε να εκλεγεί συγκεντρώνοντας 55.3%. Εθεσε πάλι υποψηφιότητα το 2002 συγκεντρώνοντας 56% έναντι 43% του αντιπάλου του. Η θητεία του έληξε στις 2 Ιανουαρίου του 2007.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024