Άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου
Η Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα πως μετά από απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Τράπεζα Κύπρου. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, καθώς και επαναδιαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ορίστηκε η 16η Δεκεμβρίου 2014.
Η Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα πως μετά από απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Τράπεζα Κύπρου.
Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, καθώς και επαναδιαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ορίστηκε η 16η Δεκεμβρίου 2014.
Η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο είχε γίνει το Μάρτιο του 2013.
Οι μετοχές, οι οποίες έχουν ονομαστική αξία 0,10 ευρώ θα τυγχάνουν διαπραγμάτευσης στην Κύρια Αγορά του ΧΑΚ με νέο κωδικό ISIN CY0104810110, με κωδικούς διαπραγμάτευσης ΤΡΚΥ/BOCY.
Το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 8.922.377.345 μετοχές.
Η μετοχή θα συμπεριληφθεί στους Χρηματιστηριακούς Δείκτες του ΧΑΚ, εφόσον πραγματοποιήσει τουλάχιστο 10 εργάσιμες ημέρες συνεχή διαπραγμάτευση, ενώ τα όρια ημερήσιας διακύμανσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου δεν θα ισχύσουν κατά τις πρώτες τρεις ημέρες διαπραγμάτευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
