Καθησυχαστικός για τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας ο Τζ.Χούρικαν
Καθησυχαστικός για τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας εμφανίσθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Τζόν Χούρικαν, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, ενώ αποσύνδεσε την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα από τις εξελίξεις στην Κύπρο.
Καθησυχαστικός για τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας εμφανίσθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Τζόν Χούρικαν, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg, ενώ αποσύνδεσε την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα από τις εξελίξεις στην Κύπρο.
Σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή την επικείμενη επανέναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Λευκωσίας ο Χούρικαν υπογράμμισε πως η Κύπρος έχει σήμερα ένα σταθερό πολιτικό και φορολογικό περιβάλλον, μια ευέλικτη οικονομία και θετικές προοπτικές για το 2015.
Για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είπε πως Κύπρος και Ελλάδα εκτός από την κοινή γλώσσα δεν μοιράζονται τίποτε άλλο κοινό, ενώ αναφερόμενος στην επανέναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, είπε ότι «δεν απαιτούνται μεγάλες επενδύσεις από την Ελλάδα».
Υπενθυμίζεται πως η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου στα δύο Χρηματιστήρια Λευκωσίας και Αθηνών αναμένεται στις 16 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»


