Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BHMA FM 99,5: Φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου στο ΣΕΦ

BHMA FM 99,5: Φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου στο ΣΕΦ

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γιώργος Πρίντεζης, η Νάντια Μπουλέ, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Παπαπέτρου και η Βασιλική Τρουφάκου; Σίγουρα όχι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και την υποκριτική. Ολοι τους έδωσαν το παρών στην επίσημη έναρξη του μεγάλου μπαζάρ βιβλίου του ΒΗΜΑ FM 99,5.

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γιώργος Πρίντεζης, η Νάντια Μπουλέ, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Παπαπέτρου και η Βασιλική Τρουφάκου; Σίγουρα όχι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και την υποκριτική.

Ολοι τους έδωσαν το παρών στην επίσημη έναρξη του μεγάλου μπαζάρ βιβλίου του ΒΗΜΑ FM 99,5 το οποίο πραγματοποιείται από σήμερα Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.

Διακόσιες πενήντα χιλιάδες βιβλία των εκδόσεων του ΔΟΛ περιμένουν τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν δωρίζοντας για καθένα από αυτά, ένα ευρώ! Όλα τα χρήματα θα διατεθούν για την ανακούφιση των άστεγων και τον απόρων του Δήμου Πειραιά.

Στην επίσημη παρουσίαση του μπαζάρ εκτός από τους γνωστούς αθλητές και καλλιτέχνες το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΦ Στέλιος Δασκαλάκης και ο πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης

Από νωρίς το πρωί οπότε και άνοιξαν οι πύλες του 7ου μπαζάρ βιβλίου εκατοντάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να πάρουν βιβλία και να προσφέρουν χρήματα για να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας από τον Πειραιά που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την στήριξη.

Στα προηγούμενα έξι μπαζάρ συγκεντρώθηκαν συνολικά 800.000€ , ποσό το οποίο μεταφράζεται σε 300.000 μερίδες φαγητού που διατέθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων καθώς και στην κάλυψη των εξόδων διαμονής δεκάδων αστέγων συμπολιτών μας, σε ξενώνες του Δήμου για διάστημα δύο ετών.

Αυτή τη φορά, φορέας διαχείρισης των εσόδων του bazaar, θα είναι η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά η οποία στηρίζει περισσότερες από 1.500 οικογένειες της περιοχής που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, στέγη αλλά μόρφωση για τα παιδιά τους.

Το bazaar θα λειτουργεί 10:00 – 21:00 και κατά τη διάρκειά του, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται έναν μεγάλο παιδότοπο με εντυπωσιακά φουσκωτά παιχνίδια, που θα δημιουργηθεί για την ψυχαγωγία των μικρών επισκεπτών μας.

Παράλληλα, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΣΕΦ, χωρητικότητας 900 ατόμων οι ακροατές μας θα μπορούν να παρακολουθούν πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα όπως:

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, Θέατρο Σκιών, Συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Κώστα Καραφώτη και την Ζωή Παπαδοπούλου, συναυλία της Καμεράτα, παράσταση της παιδικής Ορχήστρας Σπύρου Λάμπρου, καθώς και να απολαύσουν τις Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

Απόγευμα – Βράδυ Παρασκευής

  • Παράσταση από το Χορευτικό και Πολιτιστικό Εργαστήρι, Χοροπατήματα.
  • Ρεμπέτικη Παράσταση από την KOMPANIA

Πρωί – Μεσημέρι Σαββάτου:

  • Παράσταση από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.
  • Παιδική Παράσταση, «Ονειροφάγος».
  • Παράσταση από την Θεατροπαιδαγωγική Σκηνή Ξένιας Καλογεροπούλου (Θέατρο Πόρτα)

Απόγευμα – Βράδυ Σαββάτου:

  • Συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού
  • Συναυλία Χρήστου Νικολόπουλου με Κώστα Καραφώτη και Ζωή Παπαδοπούλου

Πρωί – Μεσημέρι Κυριακής:

  • Παράσταση του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου
  • Musical Annie (Θέατρο Ακροπόλ)
  • Συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού

Απόγευμα – Βράδυ Κυριακής

  • Παράσταση από την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
  • Παράσταση της Καμεράτα

Οι επισκέπτες μπορούν να φτάνουν στο ΣΕΦ με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, το Τραμ, καθώς και με ΙΧ, καθώς υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024