Και απεργία δίψας προτίθεται να ξεκινήσει ο Νίκος Ρωμανός
Σκληραίνει τη στάση του ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, ο οποίος προτίθεται να ξεκινήσει και απεργία δίψας. Ο Ν.Ρωμανός, καταδικασμένος για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, διεκδικεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.
Σκληραίνει τη στάση του ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ζητεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρου του, τις οποίες επικαλείται Το Βήμα, που τον επισκέφτηκαν σήμερα, Σάββατο, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ο Ν. Ρωμανός προτίθεται να ξεκινήσει και απεργία δίψας προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του.
Παράλληλα, ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να εξευρεθεί μια πολιτική λύση.
Ο Νίκος Ρωμανός μαζί με άλλα πέντε άτομα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών και 11 μηνών για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, τον Φεβρουάριο του 2013.
Οι έξι κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη τους αυτή αλλά απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες που αφορούσαν συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρομακτικές στιγμές: Κοριτσάκι καταγράφει τη στιγμή που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Βηρυτό
- Ποια είναι η «κρυφή αίσθηση» που έχει ο σκύλος σας και καθορίζει το σώμα του; – Τι είναι η ιδιοδεκτικότητα
- Τα σενάρια για να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Κόνι Μεταξά: Ο χωρισμός της έφερε παραπανίσια κιλά – Πόσο έδειξε η ζυγαριά
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων
