Παίκτης κολεγιακού πρωταθλήματος διδάσκει πως… να μην τηρούμε το «fair play»
Ένα περιστατικό που σίγουρα δεν... προωθεί το «ευ αγωνίζεσθαι» συνέβη σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Πόρτλαντ, τους Βίκινγκς και τους Παϊλοτς.
Ένα περιστατικό που σίγουρα δεν… προωθεί το «ευ αγωνίζεσθαι» συνέβη σε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Πόρτλαντ, τους Βίκινγκς και τους Παϊλοτς.
Συγκεκριμένα, όπως ορίζει το «fair play» όταν μια ομάδα προηγείται με μεγάλη διαφορά και έχει την τελευταία επίθεση, ως ένδειξη σεβασμού στον αντίπαλο δεν την εκτελεί και απλά περιμένει να κυλήσει ο χρόνος και να λήξει ο αγώνας.
Αυτό λοιπόν έκανε και ο παίκτης των Πόρτλαντ Πάιλοτς, Άλεκ Γουϊντερινκ, αφού η ομάδα του ήταν μπροστά με 14 πόντους, όταν ο αντίπαλος, Μπράις Ουάιτ τον πλησίασε για χειραψία, όμως αντί για αυτό του έκλεψε τη μπάλα, διέσχισε όλο το γήπεδο και σκόραρε μειώνοντας τη διαφορά στους 12 πόντους.
Αξίζει να σημειωθεί πως κίνηση αυτή αποδοκιμάστηκε από ολόκληρο το γήπεδο.
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442