Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ν.Ρωμανό
Συγκέντρωση έξω από την κεντρική πύλη του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», πραγματοποιείται το απόγευμα από αλληλέγγυους στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Η Μεσογείων έκλεισε προσωρινά και στα δύο ρεύματα από Κατεχάκη έως Δημοκρατίας, στο ύψος του Παπαπάγου.
Συγκέντρωση έξω από την κεντρική πύλη του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», πραγματοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής από αλληλέγγυους στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.
{{{ map }}}Δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταν στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου, περιφρουρώντας την κλειστή κεντρική πύλη.
Αφού φώναξαν συνθήματα με κεντρικό το «Λευτεριά στον Νίκο Ρωμανό», οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το «Γ.Γεννηματάς» και θέλησαν να κατευθυνθούν προς το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Εντούτοις, στο ύψος του «Σωτηρία» είχε μπει φραγμός από κλούβες και ΜΑΤ και οι συγκεντρωθέντες γύριζαν προς το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας αποχώρησαν πριν από τις 8 το βράδυ από τη Μεσογείων και δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα.
Οι συγκεντρωθέντες παρέμειναν έξω από το «Γ.Γεννηματάς» έως τις 8:30 το βράδυ περίπου.
Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Παρασκευής αφέθηκαν ελεύθεροι και και οι περίπου 40 προσαχθέντες που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για την υπόθεση τουΝίκου Ρωμανού στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Εξάλλου ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή οι 12 συλληφθέντες στα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια, την περασμένη Τρίτη. Οι 11 από τους κατηγορούμενους είναι αντιμέτωποι με αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και μόνο ο ένας για πλημμέλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν
- Τραμπ: Με νέα επίθεση σε συμμάχους, απειλεί με αμερικανική αποδέσμευση από τα Στενά του Ορμούζ
- Λασποβροχές και βοριάδες στην Αττική – Ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα
- Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Μπαρτζώκα και Φουρνιέ
- Νέες αποκαλύψεις για τον «δράκο» του Πειραιά – Κατηγορείται για επτά επιθέσεις σε γυναίκες


